RJ45 Tule

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tule Groen RJ45 (100 Stuks)
  Tule Groen RJ45 (100 Stuks)
  Art.nr. (SKU): Tule_Groen
  € 0,34 € 0,41
 2. Tule Blauw RJ45 (100 Stuks)
  Tule Blauw RJ45 (100 Stuks)
  Art.nr. (SKU): Tule_blauw
  € 0,34 € 0,41
 3. Tule Grijs RJ45 (100 Stuks)
  Tule Grijs RJ45 (100 Stuks)
  Art.nr. (SKU): Tule_Grijs
  € 0,34 € 0,41
 4. Tule zwart RJ45 (100 Stuks)
  Tule zwart RJ45 (100 Stuks)
  Art.nr. (SKU): Tule_zwart
  € 0,34 € 0,41
 5. Tule Geel RJ45 (100 Stuks)
  Tule Geel RJ45 (100 Stuks)
  Art.nr. (SKU): Tule_Geel
  € 0,34 € 0,41
 6. Tule Rood RJ45 (100 Stuks)
  Tule Rood RJ45 (100 Stuks)
  Art.nr. (SKU): Tule_rood
  € 0,34 € 0,41

Een RJ45 aansluiting kopen doet u bij Patchkastwinkel.nl

Internet is een onmisbaar onderdeel van het bedrijfsleven geworden. Vrijwel alle apparaten zijn afhankelijk van een (betrouwbare) internetverbinding om goed te kunnen functioneren. Het gebruik van hoogwaardige UTP-kabels met een bepaalde UTP-aansluiting (die tegenwoordig officieel worden aangeduid als U/UTP-kabels) is dan ook een vereiste.

Een RJ 45 connector is nodig voor een optimale werking van een UTP kabel. Om deze kabels optimaal te laten werken, sluit u de UTP-kabels aan via een RJ45 connector. Deze connector zorgt ervoor dat de kabel kan worden aangesloten op de apparaten waarvoor hij bedoeld is. De connector wordt dus een RJ45 aansluiting genoemd. Deze RJ 45 stekker vindt u op elke UTP kabel in ons assortiment. Zo weet u zeker dat u een hoogwaardige UTP kabel aanschaft die compatibel is met uw apparatuur.

Wanneer is een losse RJ45 connector nodig?

Wanneer u een UTP kabel van een rol koopt, is een losse RJ45 connector nodig. Aan deze netwerkkabels zitten normaal gesproken namelijk geen RJ 45 stekkers. Dit is zo omdat u dan zelf de lengte van de kabel kunt bepalen en van de rol af kunt halen. Ook is het zo dat een kabel zonder RJ45 connector eenvoudiger aangelegd kan worden. Het plaatsen van een RJ 45 connector gebeurt nadat de kabel aangelegd is.

Patchkastwinkel.nl biedt een aantal voordelen bij het kopen van RJ45 connectors.

Wilt u uw RJ45 connector zo snel mogelijk geleverd hebben, dan is dat geen probleem. Plaatst u uw bestelling voor 16:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag op de post gedaan. Bent u ontevreden over de aankoop? Dan krijgt u uiteraard uw  geld terug. U kunt ook gebruik maken van onze gratis verzending vanaf €100 en u kunt altijd kiezen uit een groot aanbod van RJ 45 stekkers. Heeft u RJ 45 connectors nodig? Patchkastwinkel.nl heeft ze op voorraad; de RJ45 connectors zijn verkrijgbaar vanuit het magazijn in Nederland.

Wat is een UTP-kabel?

Een UTP-kabel is ontworpen voor datatransport en telefoon toepassingen. In werkelijkheid is de kabel verantwoordelijk voor het verbinden van apparaten met elkaar en met het internet. Wanneer het apparaat is aangesloten op een bekabeld netwerk, is de verbinding stabieler dan wanneer het apparaat is aangesloten op WIFI. Bij Patchkastwinkel.nl kunt u terecht als u een ethernetkabel, een internetkabel of een UTP-kabel nodig heeft.

Een UTP kabel voor een stabiele internetverbinding

Hoewel het iets meer tijd en werk kost om een bekabelde internetverbinding op te zetten, is er een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van het gebruik van WIFI. WIFI-signalen worden overgebracht via radiofrequenties om hun bestemming te bereiken. Deze frequenties zijn uiterst gevoelig voor stoorsignalen. Bij gebruik van een bekabelde internetverbinding wordt dit probleem geëlimineerd. Dit een enorm voordeel opleveren omdat zoveel verschillende componenten het signaal kunnen verstoren.

Een snellere internetverbinding dankzij een RJ 45 stekker

Door gebruik te maken van betrouwbaar bekabeld internet met een RJ45 connector vermindert u de kans op trage, haperende internetverbindingen. Dit komt doordat uw ethernetkabel of internetkabel in deze situatie goed is afgeschermd. Wanneer u grote bestanden downloadt of virtuele vergaderingen houdt, zult u dit ongetwijfeld merken. Door de dubbele afscherming is een UTP patchkabel van Patchkastwinkel.nl in deze toepassing aanzienlijk sneller dan een draadloze netwerkverbinding. Een RJ 45 stekker en andere patchkast accessoires koopt u eenvoudig bij Patchkastwinkel.nl.