Retour sturen

Bekijk alle producten


Bekijk prijs lijst

Patchkastwinkel:
Voor 14.00, Morgen in huis*
Gratis verzending vanaf € 100,-
Nederland & Belgie gelijke verzendkosten
iDeal, Paypal, Mister Cash en overschrijving
Afmetingen van kasten zijn buitenkant afmetingen
* Op werkdagen en indien voorradig


Fabrikanten
Informatie


Patchkast
Barcode Scanner
Verschil serverkast met patchkast
Voordelen van een Laser Barcode Scanner
UTP Kabel
Uitleg STP
19 inch rack
Serverkast
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Verzenden / Retourneren

Levering
Alle producten worden binnen 2 werkdagen verzonden, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Wij nemen dan uiteraard telefonisch of via e-mail contact met u op. Indien u ontdekt dat uw bestelling niet in goede staat is afgeleverd dient u dit binnen 24uur te melden via klantenservice@patchkastwinkel.nl samen met een foto van het geen beschadigd of defect is.

Tarieven
De prijzen in onze winkel worden zowel inclusief 21%BTW als exclusief 21%BTW getoond. Het totale aankoopbedrag ( inclusief BTW en eventuele verzendkosten ) word altijd getoond voor het afronden van de bestelling.

Annuleren
Standaard-bestellingen gedaan via de webwinkel kunnen, zonder opgaaf van reden en mits niet verzonden, binnen 14 dagen kosteloos geannuleerd worden. (standaard-bestellingen: zie algemene voorwaarden).

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@patchkastwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Informatie over bestellingen
Wij houden u (via e-mail) op de hoogte over de status van uw bestelling. Daarnaast kunt u indien gewenst de voortgang van de verwerking van uw bestelling per mail opvragen.