19 inch Patchkast

19 inch kasten

Bent u op zoek naar 19 inch kasten? U vindt de serverkast 19 inch, de patchkast 19 inch en alle benodigde onderdelen bij Patchkastwinkel.nl. Wij hebben een enorm assortiment met de nieuwste producten, ook kunt u bij ons ook terecht voor een tweedehands 19 inch kast. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe als gebruikte 19 inch patchkast of serverkast, profiteert u van lage prijzen. Wij behoren als een van de weinige specialisten in serverkasten met eigen voorraad, tot de grootste inkopers van onze leveranciers. Het voordeel van veel serverkasten, patchkasten en onderdelen inkopen, geven wij direct door aan u als klant. Bekijk ons assortiment van 19 inch kasten of neem contact op met onze deskundige klantenservice. Ook voor technische vragen kunt u ons zeker bereiken.

Waar heeft u een 19 inch patchkast voor nodig?

Een patchkast is vaak een centraal punt in uw bedrijf waarin alle netwerkkabels bij elkaar komen. De 19 inch kasten zijn gestandaardiseerd. Hierdoor kunt u eenvoudig modulaire elektronica vastschroeven. Door ons grote aanbod van accessoires voor 19 inch kasten, die u zowel voor een serverkast van 19 inch als een Patchkast van 19 inch kunt kopen, kunt u uw volledige installatie tot in de puntjes afwerken. Het resultaat van een 19 inch kast kopen, is een overzichtelijke en veilige installatie.

Met een Serverkast 19 inch of patchkast 19 inch een nette, overzichtelijke en veilige installatie

De netwerkkabels worden in de 19 inch patchkast af gemonteerd op een patchpaneel. De bekabeling tussen een of meerdere netwerk switches en de patchpanelen kunnen netjes worden weggewerkt in het patchpaneel in de 19 inch kasten. Patchkastwinkel.nl levert werkelijk alles voor beginnende en ervaren serverbeheerders. Doordat technologie steeds breder inzetbaar is, zien we ook steeds vaker bij kleine bedrijven of particulieren de vraag naar de 19 inch kast ontstaan. Wij adviseren u graag. Neem contact op en laat u, voordat u een patchkast 19 inch kopen gaat, goed voorlichten.

Beveiliging 19 inch kasten

Een patchkast dient degelijk te zijn en ervoor te zorgen dat niet iedereen zomaar toegang heeft tot dit belangrijke punt in uw bedrijf. Uw server beveiligt u met goede software, maar hoe zit dit met de hardware ervan? Door middel van een af te sluiten deur kunnen de patchkasten 19 inch volledig afgesloten worden. Ook wanneer er extra beveiliging en bescherming van data nodig is, bieden wij van Patchkastenwinkel.nl graag oplossingen.

In sommige gevallen dient de 19 inch kast ook nog waterdicht te zijn. In dat geval kan er gekozen worden voor een outdoor patchkast die IP55 is gecertificeerd

Wie kan een patchkast allemaal gebruiken?

19 Inch kasten vindt u in vrijwel elk bedrijf, bij netwerkproviders en hostingbedrijven. De 19 inch kasten worden met name gebruikt door server- en netwerkbeheerders. Voor telecommunicatie wordt ook voor een 23 inch kast gekozen. Ook steeds meer particulieren hebben een patchkast in huis die dienst doet als centraal punt voor alle automatisering in huis. Steeds meer mensen hebben thuis een NAS, camerasysteem en switch die het beste gemonteerd kunnen worden in een patchkast. Een legbord om de NAS op te plaatsen en een rangeerpaneel om de kabels te ordenen, maken het dan helemaal af. De vraag naar patchkasten is steeds groter geworden. Door onze grote inkoop, hoeft u zich over onze voorraad of voor grote partijen 19 inch patchkasten kopen geen zorgen te maken. Ook alle benodigde extra onderdelen hebben wij op de plank liggen.

Maatvoering van de 19 inch kast

De afmeting van de kasten op onze website worden weergegeven in aantal ‘U’. Dit is een maatvoering die voor patchkasten gebruikt wordt. Soms noemt men dit ook wel ‘HE’ (hoogte eenheid). Deze HE bedraagt precies 1,75 inch wat gelijk staat aan 4,45 centimeter. Zo staat 6U of 6 HE voor een interne hoogte van 6 maal 4,45 cm. Alle overige afmetingen van de patchkast zijn de buitenkant maten. Per 19 inch kast staan maatvoeringen over hoogte, diepte, aantal units en bijvoorbeeld maximaal belastbaar gewicht aangegeven. Indien u specifieke wensen heeft voor uw 19 inch patchkast, zult u het in ons assortiment zeker kunnen vinden. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Eigenschappen van patchkast of serverkast 19 inch

De patchkasten hebben een kabelinvoer aan de boven- en onderzijde. Deze zijn standaard afgedekt met een plaat die eruit gehaald kan worden. De kast beschikt boven en onder over enkele ventilatiesleuven in het dak en de bodemplaat. De zijpanelen zijn demontabel, zodat bij het inrichten van de patchkast men overal eenvoudig bij kan. Alle kasten zijn voorzien van handige hoogtenoteringen aan de binnenkant. We hebben wandkastmodellen die gemonteerd kunnen worden aan de wand.

Grote en kleine patchkast 19 inch

U vindt in ons assortiment serverkast 19 inch kleine patchkasten die men bijvoorbeeld onder een bureau kan plaatsen. Ook verkopen wij de grote patchkasten tot 47u die in serverruimtes of datacentra geplaatst kunnen worden. De kleine patchkasten zijn er in de interne hoogtes 15U tot en met 22U. De wandkasten variëren in interne hoogtes van 4U tot en met 12U.

19 inch of 10 inch kasten

Er zijn twee gangbare interne breedtemaateenheden: patchkast 19 inch en patchkast 10 inch. Patchkastonderdelen als kooimoeren, legborden en L-profielen zijn eveneens bij ons verkrijgbaar. Alle patchkasten worden gemonteerd geleverd tenzij anders is aangegeven in de omschrijving van het product.

Uw 19 inch patchkast online kopen

Maak uw keuze uit een uitgebreid assortiment op het gebied van 19 inch patch kasten. Meer dan 105 soorten 19 inch server racks (serverkasten) en wandkasten worden snel geleverd. U kunt 19 inch kasten kopen, kies uit patchkasten in alle hoogtes: van 4U tot en met 42U en hoger. Een patchkast kopen kan voordelig en snel bij Patchkastwinkel.nl Bij vragen staan wij u graag te woord. Twijfelt u over welke kast het beste in uw situatie past? Bel ons gerust wij denken met u mee.

Snelle levering 19 inch kasten

Vrijwel alle patchkasten zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Wij kunnen deze binnen 2 werkdagen leveren bij u op locatie. Uw bestelling kunt u eenvoudig afrekenen via de beschikbare betaalmethodes. Bent u een wederverkoper? Vraag dan naar de mogelijkheden voor op rekening kopen. Onze klantenservice is tot 17:30 uur telefonisch en via chat bereikbaar.