Sokkel - 19 inch

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Sokkel 19 inch

Een sokkel in 19 inch kopen voor uw server- of patchkast? De ideale keuze om de vloer af te werken. Zodat u voldoende kunt ventileren en de kabels uit het zicht weg kunt werken. Een mooie oplossing die bovendien uitermate praktisch is, zodat u daar een goede keuze mee maakt.

De 19 inch sokkels vormen een belangrijk onderdeel van onze patchkast accessoires. Goed van kwaliteit en mooi in lijn met de rest van ons uitgebreide assortiment. Met afmetingen netjes op elkaar afgestemd, zodat u daar altijd de juiste keuze mee maakt en het geheel makkelijk op elkaar kunt aansluiten.

Plint voor serverkasten: ventileren en kabels wegwerken

Een 19 inch sokkel voor een patch- of serverkast nodig? Gebruik de ruimte voor ventilatie van de kast, net als om de kabels op een mooie manier weg te werken. Ze springen niet langer in het oog en zijn bovendien vrij van stof.

Bescherm de bekabeling, werk het netjes weg en creëer voldoende mogelijkheden voor ventilatie. De sokkels voor 19 inch serverkasten dienen op die manier verschillende doelen die mooi samenkomen. De sokkels hebben standaard een hoogte van 100mm en zijn goed geschikt voor server- en patchkasten op basis van 19 inch. Dankzij het gebruik van zwart staal kunt u rekenen op een degelijk en zeer duurzaam geheel.

19 inch sokkel kopen

Een 19 inch sokkel kopen? We zijn uw online patchkastwinkel. Zodat u complete patchkasten kunt samenstellen en bestellen, of om gebruik te maken van de accessoires die u nodig heeft. Bestel bijvoorbeeld alles op het gebied van kabelmanagement, waarmee we er graag voor zorgen dat u de ruimte professioneel kunt inrichten.

Heeft u vragen over onze 19 inch sokkels of een van de andere producten? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 024 333 30 02 of gebruik het online contactformulier.