Patchpaneel - 19 inch

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Patchpaneel Cat5e UTP 19 inch 24 poort RJ45 LSA en 110 blokmontage 1U
    € 39,82 € 48,18
  2. Patchpaneel Cat6 UTP 19 inch 24 poort RJ45 LSA en 110 blokmontage 1U
    € 58,69 € 71,01

19 inch patchpanelen vindt u bij Patchkastwinkel.nl

Een patchpaneel is een soort schakelaar die gebruikt wordt om computernetwerken met elkaar te verbinden en te beheren. Patchpanelen worden vaak gebruikt in datacentra, kantoorgebouwen en andere plaatsen waar veel computers en andere apparaten met het internet verbonden moeten worden. 19 inch patchpanelen hebben meestal veel poorten, waardoor elk met een ander apparaat verbonden kan worden.

Patch panelen zijn een belangrijk onderdeel van elk computernetwerk. Een patchpaneel kopen kan helpen het netwerk georganiseerd te houden. Daarnaast kunnen patchpanelen het gemakkelijker maken om apparaten aan uw netwerk toe te voegen of uit uw netwerk te verwijderen. Wilt u een patchpaneel kopen? Dan bent u bij Patchkastwinkel.nl aan het juiste adres!

19 inch patchpanelen om toestellen te verbinden met het internet

De panelen kunnen gebruikt worden om apparaten te verbinden met elkaar, of met andere soorten netwerkapparatuur. 19 inch patchpanelen worden meestal op een muur of op een rek gemonteerd. Veel patchpanelen hebben ook lampjes die aangeven wanneer een verbinding actief is. Patch panelen kunnen ook helpen problemen met het netwerk op te lossen. Als u bijvoorbeeld problemen heeft met de verbinding met het internet, kunt u het patchpaneel controleren om te zien of alle verbindingen veilig zijn. 19 inch patch panelen zijn een essentieel onderdeel van elk computernetwerk en ze kunnen helpen het netwerk soepel te laten werken.

Kenmerken van een 19 inch patchkast en 19 inch patchpanelen

De boven- en onderkant van de patchkasten zijn voorzien van kabel invoerpunten. Deze zijn vaak afgedekt met een plaat die afneembaar is. De dak- en bodemplaten van de kast bevatten veel ventilatieopeningen. Bij het opstellen van de patchkast kunt u overal eenvoudig bij, aangezien de zijpanelen afneembaar zijn. Elke kast heeft binnenin praktische hoogte-aanduidingen. Er zijn bij Patchkastwinkel.nl ook versies van 19 inch patchkasten en patchpanelen voor wandmontage verkrijgbaar, dit worden wandkasten genoemd.

Verschillende soorten patch panelen verkrijgbaar bij Patchkastwinkel.nl

19 inch patch panelen zijn de meest voorkomende soort patch panelen op de markt. Ze zijn er in verschillende maten, van versies met 12 tot 48 poorten, en kunnen gebruikt worden met een groot aantal soorten kabels. 19 inch patchpanelen zijn meestal gemaakt van staal of aluminium en hebben of een gepoedercoate of geanodiseerde afwerking. Deze patchpanelen zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, waaronder zwart, wit en groen. 19 inch patchpanelen worden over het algemeen opgezet in 19 inch racks en worden gebruikt om datakabels binnen een gegevenscentrum te verbinden. Wilt u een patchpaneel kopen? Dat kan ook in niet-standaard afmetingen, zoals 23 inch en 24 inch. Deze grotere patchpanelen worden vaak gebruikt in datacentra met grote behoefte aan kabelbeheer. Patch panelen zijn ook verkrijgbaar met speciale kenmerken, zoals geïntegreerd kabelbeheer, LED indicatoren en etiketteringsmogelijkheden. Bij Patchkastwinkel.nl kunt u ook een patchpaneel kopen met voorgeïnstalleerde kabels voor gemakkelijke installatie.

Te overwegen factoren bij het kiezen van een 19 inch patchpaneel

Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u een patchpaneel kopen gaat voor uw huis of kantoor. Ten eerste moet u beslissen hoeveel poorten u nodig heeft. Dat zal afhangen van het aantal apparaten dat u wilt aansluiten. Ten tweede moet u beslissen welk type aansluiting u wilt. De meest gebruikelijke types zijn Ethernet en USB. Als u al deze factoren heeft overwogen, kunt u het juiste 19 inch patchpaneel voor uw behoeften kiezen bij Patchkastwinkel.nl!